luahan

Hi mommies! Sy pjj gan suami dah 6 bulan. Berkhawin 1 year 9 months. Suami sy jenis kaki lepak, minum ketum, pemboros. Gaji habis bayar hutang. Sy dah byk bersabar. Bagi duit lepas tu mintak balik. Skg sy 23weeks+ brg baby satu apa x beli lg. If I try to voice out dia ckp sy jenis x paham situation dia. Lg sakit hati.. dia x pernah ambil tau keadaan baby dan sy. Setiap kali sy yg call tanya khabar. Klau sy x cl.. dia x call. Wats app selalu ignore. What should I do mommies? Sy byk kali voice out ttp benda tetap sama..

15 Balas

Is it still new or am i late seeing yr status..? Huhu.. sy harap skrg ni sis baik2 saja dgn baby sis.. semoga sis kuat dn selalu semangat.. sis jgn biar diri sis dipijak2 kalau betul suami sis x ambil kisah.. kalau dia sudah berubah mnjadi suami yg lebih baik dari sblm, sy turut gembira.. semoga tuhan sentiasa ada disisi dan menguatkan sis x kira mcmna keadaan . Amin