Ceaser..

Hello mommies! Sy dah 12 hari berpantang. Eventually my wound kena buka jahitan balik bcs ada leaking. Ada tips tak nak baguskan luka balik? Bcs im choosing to let it bagus sendiri than nak operate second time.

1 Balas

Sy pun kena mcm tu jugak. Ade 2 3 temoat siap benang terkeluar lg. Part yg terbuka & ada leaking tu sy lapik dengan gauze bersih baru pakai seluar dalam. Rajin2 kan ganti. Pastu makan banyak sayur, buah or vit c biar luka cepat sembuh. Habis pantang je luka2 terbuka tu baik dah. Hehe.