Luka jahitan miss v terbukak selepas 60 hari berpantang

Ada pengalaman tak ? Kena jahit balik tak ? Kalau tak jahit balik time bersama dengan suami sakit tak ?

2 Balas

Better pergi check di klinik kesihatan atau swasta.. kalau betul terbukak ada risiko infection.. takut bernanah dan lain2.. jahit atau tak ikut pada besar luka tu. Haritu Dr just advice saya untuk sapu ubat tambah isi.. sbb x bukak banyak. Anyhow kena pergi check dulu ya

kalau dah baik, tak jahit balik dah. tak sakit sebab dah baik