Perasaan takut

Hi mommies, sorry kalau soalan ni mcm nonsense. Tapi, normal ke ya perasaan takut melahirkan ni? Due saya lagi 4 bulan tapi saya takut tak tahu la saya sorg je ke atau org lain pun sama. Since ni baby first, I bnyk overthinking. How to overcome this? Tak sabar nak jumpa baby tapi perasaan takut tu lagi membuak😩

35 Balas

KAU KE TU ZINA SEBELUM NIKAH .. SEBAB TU ADA ANAK HARAM ..

3y ago

lebih elok ada anak haram tp membesar jadik elok takutkan Allah drpd ada anak halal tapi perangai mcm haram mulut lagi lah mcm haram kesian merangkak lah kat sana nanti mintak ampun ya

Tu normal.. Semua orang pon macam tu

MAK KAU LA MANDUL ANAK HARAM

samalaaaaa 😭😭😭😭

Yes I also feel so scared