Takut. Takda rasa sakit atau turun tanda. Normal ke?

Dah 9bulan. Rasa macam pergerakan baby tak obvious macam sebelum ni. Tapi ada je gerak gerak. Perasaan jeke atau macamana ya? Takut pun ada. #firstmom #firstbaby

2 Balas

sbb ruang dorg dah makin sempit dlm tu .. asalkan gerakan cukup 10 tu penting .. kalau kurang , trus je ke hos .. Ada ibu2 yg cari kawan sembang/borak x ? Ada soalan tntng pregnancy org baby pon blh ☺ haa meh jemput masok gp ❤ andai x leh tekan link boleh pm sya ya 01151293593 https://chat.whatsapp.com/EMk5mVz8up3LyVIASI5it1

Tu biasa bb xkuat menendang.. dorg da byk tidur je sis.. tp xde tanda tu mcm get ready lah. Tkt bersalin paksa... Sy pn dah berminggu2 berusaha, kurang progress.. contraction pn kurang 😭😭😭 Jadi sy tgh usaha utk 2-3minggu sblm kne serah diri.. 😭😭😭 tkt sgt..

1y ago

Sy due lgi 2 minggu mcm tu,x de tanda2 tp bby kurang gerak dh klau cukup pun mesti lewat skrg