haid berpanjangan

Hi mommies smua,sy nk tya mommies2 semua penah x jdi mslah mcm sy,mcmni sy last dtg period pda 22sept dan berakhir pada 28sept,selang 2 hari kemudian sy bersama dgn suami then keesokannya keluar balik drah tpi dlm kuantiti yg sikit la,dan smpai ke harini msih ada lagi saki baki yg keluar berwarna kecoklatan,msuk harini kira hari ke 15 dah,tpi sy xde plak mengalami apa2 kesakitan,

2 Balas

Better sis g chck..jmpe pakar sakit puan... Kalau xnk g gomen hsptl..sis blh g klnik pakar wanita... Mne tw ada fibroid or cyst ke...

5y ago

Most wlcme

mnum air suam bnyk2...☺

5y ago

Haa dh pegi jumpa dktor smlm,dh scan buat pap smear dh,dktor kata xda apa,smua ok..alhmdulillah..sy just ada mslah hormon ja yg buat period tu xstop,dktor bg ubt hormon je,😊