Keluar darah selepas bersama

Saya dah hmpir 4 bulan bersalin baby boy. Selepas ckup berpantang bersama 100 hari sy bersama suami lepastu ok je. Skrng sy amek cucuk depo tp lepas bersama mesti keluar darah. Dia tak byk. Mcm spotting skit je. Last month sy ingt darah period so takpela. Then lepas dh habis period 2 hari kemudian bersama dgn suami, tgk2 keluar darah balik. Mcm mana ya? Ape punca dia #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

Yg ambil depo kebanyakan memang jadi mcm ni. Saya pun mcm ni .spotting memanjang. stop pun just 1/2 hari jak. genap 3 bulan sy tukar pegi pil. rasa rimas dn xselesa bila dlm situasi tu. kadang berfikit bjuta kli nk bersama dgn suami. darah kot. skrg da tukar pegi pil xda spotting memanjang lg tp sy x langsung xdatang period sbb bf

sorry sis nak tanya sekarang dah okay kee ? saya dah habis pantang 3bulan start bersama jadi mcm sis sebijik , setiap kali bersama keluar darah keesokannya ?

Sy pun mcm ni..ada sesiapa ada jwpn? Tp sy skrng drh coklat non stop tp tak bnyk

6mo ago

sy haritu sy masukkan jari untuk check kalau masih ada sy tak bersama tapi lama juga la , mula mula spot coklat lama lama cm period dlm masa 2 minggu .