Hi smua. slmt ptg ☺️

Nak tanyaaa siapa sini Last period 4/5? 15 hari delay period sy cek positif. lpstu smlm ada klua spotting drah coklat2 smpai ke harini. tak banyak just skit saja. Sy confiuss sngt2 smpai bngung rsa hati sy. Siapa yg pernah tjdi mcmni, blh jelaskn kah? nk pergi klinik tp tggu husband cuti nanti. Takut ada apa2 dgn baby 😔 Ia nya normal ke kalau pregnant ni klua spotting?

1 Balas

Da berpa hari ada spotting sis? Better terus pegi klinik cek kat doktor tk yah tnggu husbnd cuti.. nnt doc scan tngk mcm mana.. lgpon kene buat buku pink kn. InshaAllah tk de apa ya

4y ago

2 ari sis tp tak banyak sis. takda rasa sakit apa2 pun. ye lps cek nnti trus buat buku pink itu pun kena buat appointment call kkia sbb skrg ssh nk pergi kkia trus.