Kurang Bernafsu

Hi mommies. Skrg kandungan dah masuk 8bulan, hubungan sy dgn suami tk sama mcm dlu, mgkn sbb sy penat dan takde mood utk bersama Kdg2 bila suami tidur, rasa bersalah dan kesian dekat suami tp sy anggap ni sementara shja. Suami tk pernah ckp apa2 mgkn dia pun paham keadaan sy tp itulah sy sndri yg rasa bersalah. Siapa yg ada rasa mcm sy? Normal ke tak?

4 Balas

same gn sy... explain kat suami elok2...insyaAllah dy akan paham...perasaan serba slah tu tetap ada... hihihi