Takde mood bersama

ibu2 semua sy pregnant nk masuk 5 bulan..sepnjg 5bulan pregnant ni sy takde perasaan nk bersama suami..sy rasa cpt letih kdg2 penat..sy pernah bgtau suami nk bersama tp sy mcm xde fell..huhu nasib suami paham dan dye pn xmemaksa..normal ke mcm ni? sblm ni sy actve jee bersama suami😔 kdg2 sian kt suami..#bantusharing

1 Balas

Tkpe sis normal ja , saya pon sama , sejak berbadan dua ni letih sngt , nk bersama pon jadi mlas rasanya , mmng kesian kt suami tpi nk bt mcm mna , syukurlah dpt suami yg memahami , tkpa sementara ja nnti dh bersalin okeyh lh tu

2y ago

itulaaa syukur suami memahami..kire normal la kn..