36w..suke mkn coklat

Hai mommies semua.. Nk tanye lah kan.. Sy dh 36w... Tp lately ni suke sgt la mkn coklat coin berryls tu... Sebelum ni xde pon.. Hari² mkn.. Skali mkn ad lah 4 5 keping... Or maybe more tp x lah bnyk sgt.. X smpai rsnye 50g..Ok ke? Ad kesan utk baby tak? Maksud sy kot baby membesar dgn cpt sb sy ad gdm on diet... #ingintahu #pleasehelp

36w..suke mkn coklat
1 Balas

Makan choc ni boleh effect kt hb. Hb boleh turun sbb choc ada caffeine wlaupun sikit. Makan berpada-pada ya 🥰

2y ago

Oh.. Okay tq ye... 😌