Speech Delay

Mommies.. Siapa pernah ada pengalaman ank speech delay? Apa yg mommies buatt selain aktiviti dekat therapy..

2 Balas

Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

Hi mommy. Anak berapa tahun? Sy ada baca yg bila bercakap dengan anak, make it slow n clear. Jgn ckp laju sgt.

5y ago

Hehe hrap2 cmtu lahh kdg saya dgarr dia cakapp bila suruh ulang lgii diaa lariii adoi la ank..insya Allah saya hrapp a big surprise darii dia hehe.. tq awk