delay speech..

ank sy menghidapi delay speech. setelah beberapa kali jumpa pakar kanak2, terdpt byk perkembangan.. skrg dia byk bercakap tp kurang bertanya. .apakah yg perlu sy buatt??

2 Balas

Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay...... https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

Cuba banyakkan bertanya pada dia pula? Saya selalu tanya pada anak saya, sampai kan dia pulak selalu tanya saya. 😅

5y ago

ohhh yeke.. saya akan cuba😁