carpal tunnel syndrome (cts)

hi mommies, sesape ade experience cts tak? share some of ur experience or any tips here...maybe u may help me ??

2 Balas

Hi, ada few tips dlm ni. https://my.theasianparent.com/sindrom-carpal-tunnel-2 Sy kena lps bersalin, tiap kali kena je sy kurangkan buat kerja berat termasuk dukung anak. Sbb dh naik benjol kt pergelangan tgn. Bila sy stop kejap, sakit pun xde dh.

5y ago

timekaseh share kan tips tu ye...sy kne awl 2nd trimester hri tu sampai skarang x hilang...doctor kate slalunye akan hilang lepas habis pantang bersalin nanti...tp sy harus positif utk elak stress 😅...trimakaseh skali lagi ya 😉👍

try tuam dgn cold pack