ruam/jerawat seluruh badan

hello mommies semuanya. siapa perna atau sedang mengalami ruam / jerawat seluruh badan?.. mcmn nak atasi ni. malu la setiap kali nak berklinik mesti doc atau nurse tnya kenpa ada ruam ni. saya mana tahu. dah preg keluar smua ruam ni.. sampai la doc refer saya ke pakar dermatologi.. mcm saya ni virus pula ???

1 Balas

Sy pun bdn beruam..nurse mmg tanya..tapi dia tnya..bnda tu ada wktu mgandung je ke atau wktu biasa..sy ckp wktu mgandung je..ok normal..boleh pakai krim tapi pstikan x bnda chemical yg berbahaya utk bayi dlm kndungan

5y ago

saya pun sama. mmg pembawaan semasa preg.. dah dapat ubat dari hosp. harap berkesan. tq info mom