ruam susu...

mcmn ingin mengatasi ruam susu dekat pipi baby.. bintik2 merah keluar sprti jerawat..kesiann..

4 Balas

Sy pula setiap susu kn baby simpan dulu tuala kecil kt bawa leher bru susu kan baby Tapi kadang tk sedar stil kena juga

Lap kan lepas Minum Susu... Sapu sebamed facial cream yg baby punye.. Memang elok.. Saya Guna tu la.. Langsung tade lepas sapu

3y ago

facial cream tu jenis melekit x? cepat serap x?

lepas menyusu rajin kan lap muka bby dgn kain basah yg bersih

Tepung ubi. Buat mcm bedak sejuk.