Ruam

Hi mommies, nak tanya normal ke newborn ada ruam atas kepala macam ni? Macam jerawat pasir. Ada tak cara nk hilangkan? Saya takut anak sy ni eczema, sebab sy ada eczema 😔 dan sy menyusu badan.

Ruam
3 Balas

newborn saya pun start dengan macam ni, lepas tu, saya bawak jumpa Dr, dia kata ada baby allergic makanan yang saya makan , then saya jumpa Dr Pakar katanya ada eczema

try guna sudo cream. sbb anak saya pernah jadi macam ni. lepas 3 hari sapu alhamdulillah hilang. cepat cepat rawat ya sbb takut lama lama jsdi eczema

mommy boleh cuba Kalmy Lotion utk ruam baby boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/kalmy