Apakah buah kegemaran ibu semasa hamil?

Hello Mommies semua! Mommies tahukan buah-buahan memainkan peranan penting untuk ibu hamil. Tapi kena pantau juga jumlah pengambilannya! Dalam banyak-banyak buah, buah apa yang mommies suka masa hamil ni? Jom kongsikan di ruang komen!

Apakah buah kegemaran ibu semasa hamil?
148 Balas

suka semua tapi bila pregnant kali ni tak berani ambil buah yg masam masam sebab pedih perut . lepastu kali ni kena gdm pula kenalah makan buah tu berpada pada 😔 saya ada soalan , untuk yg ada gdm kami boleh makan buah apa tapi pada masa yang sama boleh control gula ? 🙂