Apakah buah kegemaran ibu semasa hamil?

Hello Mommies semua! Mommies tahukan buah-buahan memainkan peranan penting untuk ibu hamil. Tapi kena pantau juga jumlah pengambilannya! Dalam banyak-banyak buah, buah apa yang mommies suka masa hamil ni? Jom kongsikan di ruang komen!

Apakah buah kegemaran ibu semasa hamil?
148 Balas

semua buah dalam list ni ada saya makan masa hamil🥰..contoh kalau minggu ni husband belikan buah pear . minggu depan stok buah epal.. kemudian nnti dia belikan avacado.. minggu lagi satu plum atau mangga dan buah oren...nanti dia akan rotate bnda yg sm evry week termasuk la berry dan strawberry...bila demam dia akan beli singo pear korea yg besar tu dia akan rebus buat style mcm org korea buat bila waktu demam makan buah singo pear.. alhamdulillah nnti cpt demam reduce..❤️