discaj dtg balik

Hello mommies semua... Smlm sdh masuk ubat kat bawah.. 1st time masuk ubat masalah keputihan dan gatal2 tu hlg slps sehari.. Baru2 ni keputihan dan gatal2 dtg lg..smlm doktor prescribe ubat yg sma..masuk bwh.. Pagi ni gatal2 tu mcm btambah... Mcm mna ni??apa nak buat spya xda gatal lg? Gatal2 campur buasir lg ni..sengsara nye....

13 Balas

Cuba rebus asam keping dlm 2-3 keping.. bila air dh agak2 suam.. jirus kt miss v.