Spotting brownish

Hi mommies semua . Saya nak tanya , dalam 3minggu lepas ade keluar spotting brownish then saya pergi kk , doc kk abik sample lepastu dia cakap " ini bukan bleeding ni keputihan je. " And dapat ubat insert bawah , saya buat research sepatutnya keluar something selepas msukkan ubat tu ,tapi saya xde pun . Persoalan ia sekarang , dalam minggu nie ade keluar balik spotting tpi sikit je . Saya pergi check swasta ,semua okay. Lps check swasta , ade keluar balik sikit jugak tpi xselalu . Kekdg pepagi jeee lps bgun tidur . Tadi ade checkup dekat kk, da bagitahu nurse ..jantung baby smua okay then nurse ckp jgn buat keje berat n so on je ..kalau kluar byk bru prgi hosp . Ape perlu buat yaa ? Saya first mom ..tak tahu laa . Ini normal ke tak ye .

2 Balas

ikut ckp nurse. jgn buat kerja berat. byk kn bedrest. and jgn bersama dlu sampai semua spotting stop.