Brownish spotting

Hi korang, i nak tanye . Normal ke on DPO3 keluar brownish spotting? Dia banyak pun tapi dia ade setitik je kat spender , then esok nya tkde . Lusa tu ade balik tapi bile i lap gune tisu shj ade . Kat panties takde pun. Ade siape2 boleh share pengalaman?

1 Balas

oh awak cubaan hamil ya. Saya kena mcm tu 4 bulan berturut-turut slps buat paps smear masa rawatan kesuburan. Sy nk jumpa doktor jika 3 bln berturut-turut mcm tu. tp saya diuji dgn kencing kotor. Bg setel kencing kotor tu dulu. Bulan ke 4 brownish spotting saya disahkan +ve. Kurang 2 minggu di awal kehamilan, ada brownish spotting, doc bg ubat kuatkan rahim, lps tu berhenti sendiri. tp ubat tu kena habiskan

2y ago

haaa.. waktu hamil ni, saya penggeli. maaf saya scroll up laju2 x nk tengok pic.🤭