Spotting brownish

Hi mommies semua . Saya nak tanya , dalam 3minggu lepas ade keluar spotting brownish then saya pergi kk , doc kk abik sample lepastu dia cakap " ini bukan bleeding ni keputihan je. " And dapat ubat insert bawah , saya buat research sepatutnya keluar something selepas msukkan ubat tu ,tapi saya xde pun . Persoalan ia sekarang , dalam minggu nie ade keluar balik spotting tpi sikit je . Saya pergi check swasta ,semua okay. Lps check swasta , ade keluar balik sikit jugak tpi xselalu . Kekdg pepagi jeee lps bgun tidur . Tadi ade checkup dekat kk, da bagitahu nurse ..jantung baby smua okay then nurse ckp jgn buat keje berat n so on je ..kalau kluar byk bru prgi hosp . Ape perlu buat yaa ? Saya first mom ..tak tahu laa . Ini normal ke tak ye .

2 Balas

Samalaa..bukan bleeding..keputihan warna brownish..klu amik sample dlu ada kuman..tgk ats doc..kdg kne on antibiotic..hrtu sy xd on antibiotic pon

2y ago

Tak mkn ubat pon..die stop sendiri..brp hari jugak on off..

ikut ckp nurse. jgn buat kerja berat. byk kn bedrest. and jgn bersama dlu sampai semua spotting stop.