Scan Confirm Pregnancy

Hi mommies semua.. Saya last period 22/12/2023. Harini dah delay 5 hari. Saya check guna dip n tell makin hari makin pekat. Saya cuba guna clearblue keluar positive terang. Tapi saya belum pergi klinik lagi untuk scan. Saya nak tanya normal ke untuk rasa cramp mcm senggugut. Sekali lebih 6-7 kali saya rasa. Sakit sangat. Perlu ke saya pergi klinik untuk buat scan? Sebab ramai cakap awal lagi huhu

Scan Confirm Pregnancy
2 Balas

boleh je da kalau nk pegi scan..sbb awk sakit perut..sy hritu pon scan sbb sakit perut..alhamdulillah nmpk kantung

Boleh je. Sy 5 minggu dh nmpak. Lagipun awk rs sakit kn better ke klinik, mana tahu dpt ubat kuatkan rahim