barang online

Hi mommies semua, saya dah masuk 33 weeks and baru nk cari lah barang set pantang ni semua dan ingat macam senang kalau beli online kot. Tapi boleh percaya ke eh kalau beli barang online, saya jarang cari barang online ni semua sbb pernah kena tipu. Lagi pulak set pantang ni bukan murah, agak" boleh toling suggest tak mana yg okay ?

1 Balas

Kalau bli dkt shopee cri yg tulis prefered klu kdai ada tulis tu..blh d prcyai... Sbb sy pn husben bli by online dkt shopee..

5y ago

Aah...sbb dlu sy pn xreti nk shopping dkt shopee..husben ajar br tw cmne..kne cri yg prefered..pnh gak kne tipu..pstu report dkt shopee dpt refund balik..