Persiapan Barang Bayi

Hi,mama semua. .saya nak minta pendapat,kalau nak beli barang² baby,yg mana lebih ok beli online atau walk in ke kedai,ini anak pertama saya jd saya binggung lah. .nak cari yg save bajet

2 Balas

Saya suka walk in..boleh tgk material mcm mana..tapi kalau beli online yg trusted ok je tak ada masalah..tapi kalau stroller or car seat baik pergi kedai sbb nak kena tahu cara install..buka tutup..size..

5y ago

Kalau saya..steollee n car seat saya akan pergi kedai..rasa,install,pegang2..catit harga..then tgk online..if murah dr kat kedai saya kan beli online..tapi yg trusted seller la..baju2 pun saya banyak beli kat kedai compare dgn online..saya suka g kedai la..onlina tak boleh jalan2..expo baby pun saya suka pergi..pregnant 39w++ saya g expo baby..esknya g mall..esk tu terus bersalin..

Servay dlu, klu larat boleh walkin pegi kedai.banding harga dgn harga online.

5y ago

betul juga,bandingkan harga tu lbh baik,tQ sis 😄