KK atau Klinik Swasta

Hi mommies semua. Just nk tanya, mana better ye kita buat check up di KK atau klinik swasta? Sy dh 27weeks. Sy buat check up di klinik swasta. Tapi sy selalu dgr org ckp buat di KK lagi bagus. Itu membuatkan sy runsing jgk lah fikir, tak baguskah sy buat check up di klinik swasta?

2 Balas

Orang cakap kk lagi bagus sebab selalunya swasta kalau ada risiko dia akan hantar dekat kk. Kalau okay je boleh bersalin normal takde risiko okay je. Saya pun check up dekat swasta. 😅