Check up baby di klinik swasta

Salam mummys.. nk tnya. Sy check up pregnant di klinik swasta & bakal bersalin di hospital kerajaan.. plan lps pregnany nnt nk check up baby di klinik swasta juga 😅 x sanggup nk tnggu lama di kk.. nk tau lps kita keluar hospital perlu inform kk berdekatan atau terus ke klinik swasta je utk check kuning dsb ? Ada yg ada pengalaman yg sama x?

1 Balas

Kalau tak nak associate dengan KK, tak perlu inform. Boleh terus proceed dengan klinik swasta yang awak pergi tu. Tapi make sure check up klinik tu details.