muntah ..

Hi mommies semua...just nak tanya...siapa disini mengalami gejala yg sama...bila kandungan dah masuk 8 bulan keatas....start muntah semula...tp tak lah teruk mcm morning sickness mula2 dulu..normal ke mcm tu?

6 Balas

Sy rasa mual, tpi tak muntah, Kejap2 batuk mcm nk muntah. Pastu tiba2 pening dgn mengejut. Akhir2 nk due ni rasa mcm first pregnancy.

Saya dulu dari tau pregnant sampai nak beranak pun still muntah tetiap ari, takkira siang ke malam.

Sy Dr 1st trimester. Smpai nk msuk3 trimester msi muntah

sayaa. rasa mual. tapi saya tak muntah.

Tanda nk hampir bersalin

sme mcm sy😥😥