MENCANGKUNG

Hi mommies semua ♥️ nak tanya sikit ? Saya tengah preggy 28w ++ , takpe ke buang air besar mencangkung ? Kot effect kat baby dalam perut ke ? Yelaa perut makin besar . Bila mencangkung , paha akan menekan perut ? Minta pendapat mommies sikit ? Saya first time preggy ?

10 Balas

Sy klu trpksa ke tandas public mcm Klinik sy cangkung klu xde pilihan. Penat mwncangkung. Kaki berlaga perut.

4y ago

Sy pon kadang² berlaga dengan perut ☺️ tapi sy cuba kangkang luas² 🤭