buang air

Boleh x buang air mencangkung ? Sbb peha kat himpit perut ? #33week

22 Balas

Boleh. Sy dr awal smp bersalin cangkung.. selesa dgn tak je la..cm buang air besar je duduk sbb lama kan nak cangkung sbb kaki sakit..hahaha..solat pon sy masih solat mcm biasa, tak guna kerusi..😊 betul2 tak larat, baru solat duduk

Rumah sewa sy memang toilet cangkung, so nak tak nak cangkung jela. Hehe. Mmg kurang selesa bila perut dah besar. Tu kalau nak buang air besar kadang sy make sure sblm balik ofis ke toilet dulu. toilet ofis bukan yg cangkung.

Blh jer asal slsa.. Saya start msuk 7bln dh x slsa.. Perut msti mengeras bila dh buang air bsar.. Cangkung lma sgt.. Last2 husband blikan tandas ddk kat shoppe.. Letak jer kat lubang tndas bila nk pkai 😄

X selesa rasa nk terbelah perut. Kdg2 klu balik kg kena g toilet cangkung terus rasa x nk buang air. Sggup ajak husband g kluar jlan2 nti jumpa petrol pum ke masjid ke sbb nk buang air.

Ble tu ble cma xslesa.. Rsa sempit pula😅.. Lgi2 perut makin bsar kdang rsa dh xble capai nk cci😂

.boleh, kita pp type 2 doktor cakap kalau boleh cangkung, cangkunglah ikut selesa kita 🤭..

Tak selesa bila cangkung 😭 . Dah nak masuk 36 weeks ni . Boleh tu boleh , cuma tak selesa

Bleh je..tp klau sy mencangkung..sy rasa mcm bby tndg mnja peha sy🤣😂

4y ago

sy rasa msa 23 lg kot..now dah 34..klau cgkung 34 ni..mmg ambik masa lama nk bgun..skit gila celah kangkang..mesti dia ckp..ibuuuuuu adik lemas nihhh..hahaa

saya buang air.. bukak seluar sis.. kalau buka separuh himpit perut

Boleh.. Tpi saya akn rasa baby cam kebawah.. Mmg rasa lah.. Hehe