Hamil 27 minggu

Hi mommies saya nak tanya normal ke saya kerap sangat buang air besar and kencing dalam kuantiti yg banyak. Kalau mencangkung tu saya dapat rasa baby dah kebawah sebab tak selesa nak mencangkung. Perut pon kekadang mengeras. Ghisau pulak

1 Balas

sama la kite. sy nak masuk 26weeks. tp sy kalau buang air x mencangkung la. ghisauuu. perut mengeras org kata normal n sy pon selalu mcm tu

6mo ago

Tula mmg tak selesa sangat nak mncangkung. Kat rumah mil toilet cangkung😢