MENCANGKUNG

Hi mommies semua ♥️ nak tanya sikit ? Saya tengah preggy 28w ++ , takpe ke buang air besar mencangkung ? Kot effect kat baby dalam perut ke ? Yelaa perut makin besar . Bila mencangkung , paha akan menekan perut ? Minta pendapat mommies sikit ? Saya first time preggy ?

10 Balas

Saya 34w pn guna tandas cangkung.. Puas skit membuang.. Tp xde le lama mencangkung.. Dh rasa nk keluar bru pergi klu menunggu.. Mahu nye sakit kaki.. 😊

4y ago

Tahu takpe sis 😂 sy pon kalau rasa betul² nak keluar baru gi tandas 🤭