MENCANGKUNG

Hi mommies semua ♥️ nak tanya sikit ? Saya tengah preggy 28w ++ , takpe ke buang air besar mencangkung ? Kot effect kat baby dalam perut ke ? Yelaa perut makin besar . Bila mencangkung , paha akan menekan perut ? Minta pendapat mommies sikit ? Saya first time preggy ?

10 Balas

Boleh je cangkung..saya 32 weeks kadang2 guna jugak tandas cangkung kalau dah takde pilihan

4y ago

Bila sy guna jamban duduk , bila membuang rasa macam tak buang habis 😣