MENCANGKUNG

Hi mommies semua ♥️ nak tanya sikit ? Saya tengah preggy 28w ++ , takpe ke buang air besar mencangkung ? Kot effect kat baby dalam perut ke ? Yelaa perut makin besar . Bila mencangkung , paha akan menekan perut ? Minta pendapat mommies sikit ? Saya first time preggy ?

10 Balas

Saya pun candling je. Tapi kena hati2 masa bangun. Sebenarnya cangkung tu pun OK utk senang lahir nanti.

4y ago

Sy pon ada dengar macam tu sebab tu selagi boleh cangkung , sy cuba cangkung ☺️