Bukaan 1cm

Hi mommies semua. Nak tanya, macam mana nak cepatkan bukaan ye. Bukaan dari semalam 1cm je. Rasa sakit pun tak ada lagi. Cuma semalam warded sebab baby kerap mengeras je. Harini dah okay. Dah buat squat, ketuk ketampi, jalan itik, mencangkung lama. Sama je.

7 Balas

sama lah...saya since 27/10 haritu baru 1cm bukaan...dah buat macam2 sama jugak...9/11 kalau bby belum bersalin kena warded...mintak jauh lah dari czer,ada sebarang tips boleh share?