bukaan rahim .

tadi rasa perut mengeras on off , then sakit sangat bahagian bawah perut , pergi hosp bukaan baru 1cm .. macam mana nak cepatkan bukaan .. dah 39w #firstmom #firstbaby

1 Balas

dulu msa mengandungkan anak first sy bersalin overdue 4 hari.. punya la takut kena induce, sy banyakkan aktiviti berjalan dlm umah.. dr depan ke blkg, buat la berapa round ikut kemampuan.. buat squad.. usap2 perut pujuk cakap dgn baby kuar cepat mama dh tak sabar nak jumpa baby.. byk2 berdoa mintak allah permudahkan semuanya.. inshaaAllah.. aamiin.. 🌹🌹

2y ago

hehe sama2 sis.. kan nervous tp excited.. skrg sy mgandung anak no2 dh 37w pun sama jgk perasaan mcm anak pertama.. hehe..