Bukaan 1cm

Hi mommies semua. Nak tanya, macam mana nak cepatkan bukaan ye. Bukaan dari semalam 1cm je. Rasa sakit pun tak ada lagi. Cuma semalam warded sebab baby kerap mengeras je. Harini dah okay. Dah buat squat, ketuk ketampi, jalan itik, mencangkung lama. Sama je.

7 Balas

Dh smpai due ke sis.. Xpela baby belum nk kluar tu.. Nnt dia msuk ubat bg cpt bersalin. Sbb jln dh bukak kn

3y ago

Oo yeke.. Sy esok serah dri dh ckup 40week gdm plk. Xleh lbih hari.. Kena brank pksala.. Huhuhu