Batuk teruk

Hi mommies. Sekarang dah nak masuk 18 weeks. Ada tak yang masa pregnant batuk teruk sampai ulang ulang pergi klinik? Saya dari start masuk second trimester batuk teruk. Dah nak masuk 2 bulan dah tak berhenti batuk. Dah check darah check tb semua okay. Tapi batuk still tak okay.

4 Balas

Pembawakan bayi mungkin. Saya pun pernah kena. Sakit perut masyaAllah sampai takut bayi stress. Tapi lepas bersalin baru okay sis. Cuba minum air madu mana tau menjadi sis minum. Ikhtiar. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

sama pon sama. masa 16week. batuk smpai tkleh tdo sbb kahak byk sgt. susah nk bernafas. then mertua saya bakar bawang putih letak dlm minyak sikit. then letak dkt dada. alhamdulillah. mlm tu dh boleh tdo.

Sma cm sy.. Tp beza sy alahan ngndung.. Tp time kndungan 1bln hgga 2bln je.. Lpas 2 xde ap2 dh.. Ank ptma pn sma alahan batuk kering je.. Now ank kdua pn sma.. Batuk kering

Sy lps bersalin pun masih batuk. Check tb, xray masa 7bulan, ok je smua. Lps anak 2bulan lbh, ttiba je batuk hilang