Sakit kepala & bahu di trimester 2

Mommies sekalian , sy nak tanya .. Normal ke kalau sakit belakang hingga menyebabkan sakit kepala . Seriusly rasa tak selesa sangat2 bila kerap sakit belakang hinggakan menyebabkan sakit kepala berdenyut-denyut. Sepanjang pregnant ni , sy tidak mengalami sebarang alahan , cuma lately ni sy rasa cepat penat dan sakit belakang serta rasa tegang di leher.

2 Balas

sama sis. sy dulu sbb overthinking masa dlm pantang anak no 2. sampai leher rasa stiff. bila leher tegang. mula telinga berdengung , kepala bedenyut2. tp dia jadi sebelah kanan je. dh pg ent xde ppe. dh pg klinik pakar mata.check ecg jantung pon ok. doktor ckp stress pon boleh punca jd cmni.. skrg sy just letak minyak angin je kt bahu and leher. org ckp makan pil magnesium tp skrg tgh pregnant. mcm takut pulak nk makan. so hadap je lah.

saya jadi dlu sis ,sampai skrg anak da sthun ni pun kadang jadi juga, dulu masa jadi time preg. siap mgurut ,tapi sama je. maybe posisi tidur, duduk etc kena betulkan dulu kot.