headache

Pernah tak rasa sakit kepala sangat2 timw pregnant nk masuk 4 bulan ? Tp bila pergi klinik , dokter kata tekanan darah semua normal . Hmmm asyik berdenyut je start tegang dr leher sampai ke kepala denyut . Dah berapa hari dah rasa macam ni ?

1 Balas

sy pum mcm tu jgk, p klinik doktr tgok smua ok, sis rehat je. tdo bg selesa

5y ago

sy sakit mcm tu, satu hari dok ats katil ja, pejam kan mataa tenang kan fikiran , tdo bru bleh hilgkn rs sakit tuu . sis mnta tlg suami picit kan kepala . kena bertahan la , kkdg org pgl alahan pmbawakan budak . sy haritu jd smpai perut 4 bulan lebihh . lsptu ok balik , makan pon sleraa