Tanda Tanda pregnant

Assalamualaikum , sy nak mintak pendapat. sy harini baru dpo 6, cycle day 21. dah sebulan sy rasa -sakit kepala sampai nak tumbang - breast berdenyut - cepat penat And baru baru ni sy -kerap kencing -sakit belakang -sakit pinggang -lapar lain macam Hati sy kuat cakap sy pregnant sebab sebelum ni tak penaa rasa sakit sampai camni. Bilaa masa yg sesuai untuk sy buat upt ya? #advicepls #mohonpendapat #bantusharing #mommybuntu #PleaseAdvice

2 Balas

daa boleyh noh try sis .. lgi bguz pkai clear blue nnty dia bgithu daa bape week pregnant. .. pape pom tahniah sis

4y ago

sy da buat test pagi ni.. Tapi pakai yg biasa punyaaa, result negatif. Maybe takde rezeki lagi kott. 😌😊

skg pun blh sis