13w5d sakit belakang kepala hingga leher

Sy nk tnya, normal ke time mcm ni sakit belakang kepala mcm berdenyut sampai ke leher rasa sakit lenguh2 mcm tu. Sampai terjaga sy dari tidur terus. Dari semalam lagi sakit. Lps urut pon tetap je sakit. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Biasa nya sakit blkg kepala hingga leher tu tnda darah tinggi naik.. sis ada mesin cek bp? klu ada tiap kali pening boleh cek. Klu normal bacaan, maksud nya masalah lain, sama ada sbb baru consume ubat lain atau masalah kesihatan lain..

1y ago

Lg satu klu sakit pening blkg dan sakit leher boleh jd jgk tidur silap bantal..