kurang selera makan

Mommies... Saya skrg 17weeks..tapi masih kurang selera makan... Ada tips x? Makan pn small portion..xmcm org preggy lain berselera2... Officemate tegur mcm kurang gizi...?

2 Balas

Sy skng 15w..mmang tgh alahan lg, xde slera lngsung dr 9w. Xtau dh nk mkn ape..sbb xde slera. Awl2 dlu, buah pn xleh mkn. Skng blh la sikit2..sy mkn epal merah.

Boleh top up dengan makan buah2an. Kesian baby kalau awak tak berselera. Baby pun nak makan. Makan buah2an je dulu at least baby pun dapat khasiat.