Nasi tak masuk tekak

Hi mommies, saya skrang tngah pregnant 9weeks. Nasi memang tak masuk tekak, tengok nasi pun nak muntah. Ada tak makanan yg boleh menggantikan nasi? Nak makan maggi tpi tak elok juga kalau mkan selalu. Huhu 😫 apa² makanan pun tak kena dgn tekak sekarang. Perut lapar tapi selera memang ke laut 😮‍💨 #pleasehelp #advicepls

31 Balas

Sama tp saya baru 7w. Mmg teruk mual and muntah. Smua bau mknan mmg tak lalu and loya tekak bila hidu. Mmg nasi smua tak mkan dah. Saya makan buah, roti, milo nestum, jelly mcm tu je yg jenis mknan xde bau sngat. Masakan smua mmg loya tekak. Maggie ke bihun ke kurytiaw ke smua takleh telan juga sbab bau. Mmg seksa la juga tp tu la makan kena mkan juga kalau x lapar

1y ago

thank you sis for the advice ❤️