I NEED HELPPP!!!

hi mommies. saya selalu bf anak balance breast kiri dan kanan but kenapa breast kanan saya selalu bengkak susu even dah bnyk kali perah. breast kiri tak pernah bengkak susu. adakah ni normal breast bengkak sebelah shj? ??

2 Balas

Same like me . Dulu sy mcm tu sebelah bnyak susu dan sebelah mcm kurang . Jdi sebelah besar sebelah kecik 😅 . Nurse suruh sy balance kan contoh kalau dah bgi kanan bgi kiri pulak .gilir2 jgn bgi kanan je . Sy pun xtahu knp .

Ada check tak maybe yg kanan tersumbat?