breast x sama saiz

Macam mna ya cara mengatasi payudara x sama saiz? Sebelah kanan je bengkak, sbelah kiri kecik macam xde susu. Bf baby 1month

2 Balas

Kena ajar baby hisap 22 belah. Kena balance. Mcm pukul2 hisap sebelah kanan. Nnti pukul4 pula sblh kiri. Pukul 6 kanan lgi. Kena pakai patch utk ingat ataupun guna pin baju ja. Kalau anak menyusu kanan. Lekat patch dekat bahu kanan. Sbb kita akan lupa bnda sesimple ni. Kalau anak memang bdisiplin myusu ikut jam. Xpayah la pam. Direct bf ja.

4y ago

Pelik sis kalau breast xsama saiz, dah la bahagian areola tu pun xsama. Kalau tngok cermin rasa pelik sangat 😂

Kene bagi 22 belah