Tanda pecah ketuban ke?

Hi mommies. Saya sekarang 37week. Nak tanya, tadi dalam pukul 1.40am, semasa saya baring, tetiba mcm ada bocor.. Tp x byk.. Adalah setompok kat atas tilam. Lepastu, saya baring buat kali ke 2, dlm masa 10min lepastu saya angkat balik, pun sama jugak bocor. And now sampai sekarang dh xde bocor lagi. Tu tande pecah ketuban ke? Yg ni anak nak masok ke 5. Saya x pernah pecah ketuban. Tu yg tanya ni ?.

2 Balas

Mungkin sis. Jika air tu tak ada bau. Ketumban. Cepat2 pergi hospital

Mgkin leaking. Kna cpt ke hosp kalau x nnt kna infection.