Pecah ketuban berlambak

Ade x mommy yg experience anak no 1 pecah ketuban byk dan ank no 2 juga pecah ketuban yg byk?

2 Balas

mcm sy x pernah pecah ketuban ank 1&2..smua doc pecahkan..mcm sy contraction tandanya😅 ank 1&2..xde pengalaman huhu...kalau pecah ketuban akn rsa sakit contraction ke lpstu?

2w ago

anak 1st saya, ketuban pecah sendiri. tapi lambat rasa contraction. doc bagi 12jam untuk ada bukaan, tapi bukaan sama je. kena lah induce

Air ketuban pecah memang banyak. Mengalir macam air paip. Air ketuban leaking yang sikit2.