Air ketuban

Ada tak yg pernah bocor air ketuban, dia bukan pecah dia mcm bocor je. Jumlah dia mcm besar tapak tgn. Tapi perut tak sakit, perlu ke pergi hospital?

5 Balas

Sama pengalaman kita. 9/2 terasa basah lps bangun tidur. Besar tapak tgn jgk tak byk. Saya terus pergi PAC, untuk check. Tiba2 tahu ada gbs +, pastu check bukaan dah 2cm. Masa ni 35w 5d.

1y ago

Selamat bersalin paksa secara normal sbb gbs. bersalin 20/2 haritu on 37w 3d 😁

perlu sis... x kira byk ke sikit..kalau dh ada salah satu tanda tu segera ke hospital....

1y ago

thankyouuu!! skrg kat hospital dahh

yaaaa!! kena pergi hospital. bahaya air ketuban leaking sbb boleh efek baby.

1y ago

mcm mana skrg puan? doktor ckp apa. moga semua baik2 saja ya

pergi hsptl puan.. masa first pregnnt sy mcm tu. terus kne tahan wad

Kalau mcm ni air ketuban bocor ke?